top of page
Lifecoach Utrecht

LIFECOACH UTRECHT

Samen met mij doorloop je een traject waarin je jezelf leert begrijpen. Stappen maken in je leven begint namelijk altijd bij weten wie je zelf bent en jezelf durven te zijn. Zoek je een lifecoach in Utrecht om je eigen volle potentieel waar te maken? Heb je behoefte aan ruimte om helemaal je eigen koers te bepalen? Dan ben je bij mij op de goede plek. Jij bepaalt jouw koers, niemand anders!

Jezelf leren begrijpen

Uniek aan mijn aanpak als lifecoach in Utrecht is dat ik uitga van zelfcoaching: ik vertel niet wat het beste is voor jou is, maar jij gaat dit zelf ontdekken. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking waarin jij zelf aan het roer staat. Je leert je jezelf begrijpen in iedere situatie. Bij mij vind je een eerlijke spiegel waarmee je je eigen gevoelswereld en gedachtewereld zonder oordeel gaat onderzoeken en begrijpen.

Lifecoach Utrecht: Welkom

JIJ STAAT CENTRAAL BIJ MIJ ALS LIFECOACH IN UTRECHT

Jij bent de creator van jouw wereld. Door stil te worden ga je je eigen stem weer horen en sta je weer open om met het totaal/God/het universum praten. Bij mij vind je een down-to-earth life coach in Utrecht die zich niet afsluit van het grotere geheel. Het is nu de tijd om niet langer een slachtoffer te zijn van je eigen verhaal. Lifecoach in Utrecht geeft je de sleutel is om je behoeften, waarden en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat het veel makkelijker wordt om keuzes te maken en angst te overwinnen. 

Onzekerheid wordt nieuwsgierigheid

Elke keer dat je een stapje zet richting iets wat je uit angst hebt vermeden, ga je zien dat je tot veel meer in staat bent. Je onzekerheid wordt bij mijn lifecoach traject in Utrecht stap voor stap omgezet tot nieuwsgierigheid en angst verandert in overwinningen. Als lifecoach in Utrecht help ik je om aan jezelf laten zien dat je veel meer in je hebt dan je tot nu toe dacht!

Lifecoach Utrecht: Over

EENZAAMHEID WORDT VERBONDENHEID

Echte verbinding met anderen kan alleen ontstaan als je een verbinding hebt met jezelf. Door de ontdekking van jezelf waarbij je jezelf helemaal leert kennen en accepteren maak je ruimte voor een diepere connectie met anderen. Afhankelijk van waaraan je behoefte hebt, komen we via gesprekken tot passende tools en oefeningen. Het doel is is om je behoeften, waarden en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat het veel makkelijker wordt om keuzes te maken. 

Klaar voor een nieuw begin

Ben je klaar om stappen te maken? Boek dan een sessie lifeocach in Utrecht via de website. In mijn online agenda maak je gemakkelijk zelf een afspraak. Behalve als lifecoach ben ik ook te boeken als kindercoach in Utrecht en bied ik healingsessies aan. Heb je nog vragen over mij of over mijn werkwijze, neem dan gerust contact met mij op.

Lifecoach Utrecht: Over
bottom of page