top of page
Kindercoach Utrecht

KINDERCOACH UTRECHT

Zolang we maar goed in ons vel zitten, komen we uitstekend terecht. Voorkomen is beter dan genezen en als je als kind al op tijd leert om jezelf te begrijpen en te accepteren, heb je daar je hele leven plezier van. Zelfbegrip vormt dan ook de basis voor een gelukkig leven, vooral bij kinderen die ‘anders’ zijn. Als kindercoach in Utrecht ben ik er voor ieder kind dat zichzelf wilt begrijpen.

Ieder kind is speciaal

Bij mij gaan we allereerst altijd uit van krachten in plaats van labels en tekortkomingen. Ieder kind is namelijk uniek en heeft zijn eigen superkrachten. Ik geef als kindercoach in Utrecht een alternatieve blik op het kind waarbij ik uitga van de kracht van het kind. Door zichzelf te begrijpen ontwikkelt het kind zelfverzekerdheid, zelfliefde en zelfredzaamheid en krijgt het kind alle ruimte om zijn of haar superkrachten volledig in te zetten.

Kindercoach Utrecht: Welkom

EEN BREDE KENNIS

Ik ben als kindercoach in Utrecht werkzaam en heb met mijn achtergrond als pedagoog een brede kennis over opvoeden. Zo heb ik onder andere ervaring als gastouder, leerkracht op een basisschool en als coach voor leerkrachten/ouders. Ik herken daardoor goed waar het kind behoefte aan heeft en ben begripvol naar het kind toe. Begrip van mij leidt tot begrip voor zichzelf bij het kind en begrip maakt vrij tot handelen!

Kindercoach in Utrecht voor iedereen


Bij de kindercoach in Utrecht leer je je eigen denken en doen te sturen om weer controle te voelen. De kindercoach sessies bij mij zijn open en geschikt voor alle kinderen, dus ook voor boze, verdrietige, angstige, onzekere kinderen. Ik bied onder andere hulp bij echtscheidingen. Ik bied begrip voor bijzondere kinderen met bijvoorbeeld ADHD, Tourette, hypersensitiviteit en Autisme). Daarnaast help ik met het omgaan met gedragsproblemen, het stimuleren van het timide kind en het kind in de pubertijd.

Kindercoach Utrecht: Over

MIJN WERKWIJZE

Afhankelijk van de situatie en vraag ontstaat er een op maat gemaakt traject waarin we samen aan de slag gaan met zelfbegrip en om te leren dicht bij jezelf te blijven. Het traject doorlopen we met de ouders samen. We komen stap voor stap tot een punt waar een zelfverzekerd kind klaar is om de wereld te ontdekken en de ouders voldoende vertrouwen hebben voor luchtig ouderschap.

Neem contact met mij op

Gun je je kind het zelfvertrouwen om in zijn of haar kracht te staan? Boek dan een kindercoach sessie in Utrecht via de website. In mijn online agenda maak je gemakkelijk zelf een afspraak. Behalve kindercoach sessies vind je bij mij ook lifecoach begeleiding en bied ik healing in Utrecht aan.

Kindercoach Utrecht: Over
bottom of page