top of page
Healing Utrecht

HEALING UTRECHT

Alles is energie, de mens is energie en jij bent dus ook energie! Energie wil stromen, maar door gebeurtenissen in je leven kan de energie op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) geblokkeerd raken. Een healing sessie bij mij in Utrecht helpt je om alle energie weer te laten stromen. Heb je last van lichamelijke of geestelijke klachten, dan kun je veel baat hebben bij healing in Utrecht.

De waarde van healing in Utrecht

Healing is een eeuwenoude geneeswijze en komt voort uit de wijsheid van de oorspronkelijke geneeskunde. Een healing sessie bij mij in Utrecht brengt rust en inzichten. Het kan je helpen om met natuurlijke genezing een einde te maken aan allerlei fysieke kwaaltjes, emotionele blokkades, mentale angsten en het opent je voor verdere spirituele groei.

Healing Utrecht: Welkom

TRANSFORMEREN DOOR MIDDEL VAN HEALING

Om te kunnen transformeren en alles weer te laten stromen, moet er ruimte gemaakt worden. Door met energiewerk jouw blokkades (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) op te heffen, ontstaat er weer ruimte om je flow terug te vinden. Er ontstaat ruimte voor natuurlijke genezing van fysieke klachten, voor het loslaten van mentale angsten, emotionele pijn en verdriet. Je opent voor spirituele groei en je komt weer in lijn met je hogere zelf.

Chakra’s vrijmaken


De doorstroom van alle chakra’s, de draaiende energiewielen van je kruin tot je staartbeen, is bij veel mensen geblokkeerd door trauma. De healing sessie helpt je om alle chakra’s weer vrij te maken van blokkades zodat alles goed doorstroomt en je je flow kunt terugvinden. Je komt hierdoor weer in lijn met je hogere zelf en staat weer open voor hulp van het Universum.

Healing Utrecht: Over

HOE WERKT EEN HEALING SESSIE?

Tijdens een healing sessie voel ik hoe de energie bij jou beweegt en waar bij jou eventuele blokkades zitten. Zo gaan we van voelen naar weten en wordt het helder waar je geblokkeerd bent. Bij mijn healing sessie in Utrecht krijg je gerichte hulp om je energie weer te laten stromen. Voor een duurzame oplossing leer ik je bovendien zoveel mogelijk dingen om zelf mee aan de slag te gaan. Zo kun je er ook voor kiezen om thuis aan jezelf te werken.


Maak nu een afspraak

Wil je alles weer laten stromen? Boek dan een healing sessie in Utrecht via de website. In mijn online agenda maak je gemakkelijk zelf een afspraak. Ik ben overigens ook actief als kindercoach in Utrecht.

Healing Utrecht: Over
bottom of page